Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αποτελέσματα της 4ης Μεγάλης Έρευνας για το Βιβλίο

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και η Εταιρεία Έρευνας - Επικοινωνίας και Δημοσκοπήσεων Interview παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι, 25 Μαΐου σε συνέντευξη τύπου, τα αποτελέσματα της έρευνας για το ελληνικό βιβλίο, η οποία πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά κατά τη διάρκεια του 29ου Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2010 . 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Έρευνα απέδειξε ότι το Φεστιβάλ Βιβλίου κρατάει το κοινό του αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και νέους φίλους. Όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με την αγάπη και την συμπαράσταση του κόσμου. Εκτός όμως από τα στοιχεία για το Φεστιβάλ η έρευνα μας δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες γενικότερα για το βιβλίο, την φιλαναγνωσία, τα οποία πρέπει να τα μελετήσουμε με πολύ μεγάλη προσοχή, ως εκδότες αλλά και ως πολιτεία ώστε να τονωθούν περισσότερο οι δραστηριότητες γύρω από αυτό.» 
Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν από την Interview ο Δ. Βασιλειάδης ο οποίος παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας και από το Δ. Σ. του ΣΕΚΒΕ ο Αντιπρόεδρος Α΄ Γ. Μαραντέλος, Αντιπρόεδρος Β΄ Δ. Τζιαμπίρης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου